Τρίτη 22 Μαΐου 2007

Domani sara'...


...un giorno migliore vedrai!

Τον τελευταίο καιρό..πάτος. Πιο χαμηλά δεν γίνεται. Μόνη ευχάριστη νότα αυτήν την περίοδο, το Σαββατόβραδο που πέρασε, το οποίο διήρκησε ως την Κυριακή το πρωί.

Σήμερα, απίστευτη μέρα για τα γερμανικά δεδομένα (ζέστη – ήλιος), από το πρωί καθόμουν μπροστά σε ένα τεράστιο βιβλίο, ένα μεγάλο μέρος του οποίου και πρέπει να αποστηθίσω ως την 6 Ιουνίου. Σίχαμα, βαρεμάρα, πλήξη, ανία και όλα τα συναφή, ειδικά όταν πρόκειται για ένα μάθημα που σιχαίνεσαι…

Για να ξεφύγω απτήν μιζέρια, μιας και το επέβαλε και η μέρα, κανόνισα να περάσω από έναν φίλο για καφέ, να πάρω επί τη ευκαιρία και κάτι πράγματα που ήθελε να μου δώσει.

Πάω λοιπόν, ξουρίζομαι, ετοιμάζομαι και την κάνω με ελαφρά. Στην έξοδο της πολυκατοικίας πετυχαίνω τον δίπλα, ο οποίος, πριν προλάβω καν να τον χαιρετήσω, φρόντισε να μου την πει (ο 3ος μέσα σε 2 μέρες) γιατί είχα ξεχάσει την πόρτα του διαμερίσματος ανοιχτή την Κυριακή το πρωί όταν γύρισα σπίτι ( καλό μαλάκα κι εγώ, αλλά ήμουν τύφλα και δεν πολυένιωθα). Έχω βρει βέβαια την λύση όταν με πρήζουν οι γείτονες… ξεκινάω να απαντάω στα Γερμανικά και τελειώνω τις προτάσεις στα Ιταλικά, το μόνο που καταλαβαίνουν είναι το «ciao» και την κάνουν.

Anywho, φτάνω στον φίλο μου, πίνουμε καφέ και με πείθει να πάμε γυμναστήριο... Αχ, γυμναστήριο… το πιο βαρετό και συνάμα διασκεδαστικό μέρος. Βαρετό γιατί συνήθως βαριέμαι να κάνω τις ασκήσεις και κοιμάμαι στους πάγκους των κοιλιακών, ώσπου να με καταλάβει ο γυμναστής και διασκεδαστικό γιατί ποτέ δεν θα σταματήσω να απολαμβάνω το θέαμα αυτών των μποντυμπιλντεράδων, που σηκώνουν 20+ κιλά παραπάνω απ’ότι μπορούν, κοιτάζονται στον καθρέφτη και έχουν αυτήν την φάτσα σαν να σκέφτονται «Oh geez I look great, Id definitely date myself…!!!»

Τελειώνουμε και από κει και παίρνω τον δρόμο προς το σπίτι. Παρακολούθησα λίγο και το Blade Night, στο οποίο σήμερα συμμετείχαν 20.000 ρολερ-μπλειντεραδες (!?!)(mueh θα΄θελα πολύ να δω μια φορά την Πατησίων κλεισμένη λόγω ενός τέτοιου δρώμενου).

Και το κλου της όλης ιστορίας? Μπαίνω μέσα στο σπίτι, αράζω, κοιτάω την οθόνη του pc, κοιτάω τι παίζει στο DC (p2p πρόγραμμα/chat), βλέπω την κορυφαία ατάκα «ta themata gia tis panellhnies einai apavgasma mias xreokophmenhs paideias kai enos autarxikou ekpaideutikou systhmatos», λύνομαι και σκέφτομαι: omfg και 10 LOL!

8 σχόλια:

[Germanos] είπε...

ΑΑΑΧ, Τι μου θυμίζεις....

Καπως ετσι ηταν και πριν 15 χρονια

lazinio είπε...

kala akoma me dc katevazeis?

Oh geez I look great, I’ d definitely date myself…

Respect gia auto.

sitofkris είπε...

Νομίζω ότι το κλου είναι ότι πρέπει να βάλεις μηχανισμό στην πόρτα για να κλείνει μόνη της...

Tf είπε...

Το ύφος των σφίχτερμεν όντως έχει τρελό γέλιο..."Oh geez I look great, I’ d definitely date myself…!!!" χαχχαχαχα

Gaara είπε...

[Germanos]· λες να αναπολώ κι εγώ έτσι σε 15 χρόνια? Μακάρι!

Lazinio· sorry, λάθος… dc (= p2p/ αλλά χρησιμοποιήστε το μόνο για chat)q:

Sitofkris· ευρηματικότατο, αλλά πάλι θα τα άκουγα γιατί αυτοί οι μηχανισμοί κάνουν θόρυβο όταν κλείνει η πόρτα -.-

Tf· είναι όντως all the money flowers :D

Unknown είπε...

Είχα πετύχει ένα τέτοιο event σαν τη blade night που περιγράφεις στο Μόναχο... πωωωωω δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο..
πήγαινα με το τράμ στην αντίθετη κατέυθυνση και βλέπαμε κόσμο στην άλλη μεριά του δρόμου με τα ρολλερς για κανα 45λεπτο...

Specter είπε...

«ta themata gia tis panellhnies einai apavgasma mias xreokophmenhs paideias kai enos autarxikou ekpaideutikou systhmatos»
Τι είπε τώρα!!! Μάλλον απο περισσό μέσω κουμουνδούρου με λίγο από Χ. Τρικούπη βγήκε..

Gaara είπε...

Narita· νομίζω ότι τοπικά γίνεται κάθε μήνα, αλλά μια στο τόσο, όπως τώρα, μαζεύονται από διάφορες χώρες γενικώς.

Specter· δεν ξέρω από πού βγήκε, πάντως από κάπου το έχει σκάσει μάλλον… q: